Dantes Ches, Douglas Ches, Dream Daisy, Dream Duffy,

21/01/2021 13:10

27.10.2020, vrh D je na světě ve složení 2+2 

    Angiee , maminka vrhu D, je první chovnou fenkou naší CHS a zůstalo na ní, zda se nám podaří vrátit  geny její matky Atty, do naší linie.  S komplikovaným porodem nám trochu změnila plány. Odchov těchto štěňátek měl probíhat pod dozorem majitele fenky. Jelikož po porodu, sekci a kastraci potřebovala fenka i se štěňaty daleko více pozornosti , než po běžném porodu,o fenku i s miminky jsme se postarali u nás, v CHS od Hošťálky. Nebudu zastírat, že bylo super pozorovat všechno kolem, bylo to i náročné, ale s vidinou toho, že jedna z fenek tu zůstane do budoucna, jsme byli za tuto skutečnost i moc moc rádi. Není nic lepšího, než mít možnost , sledovat vývoj , růst, chování štěňátek od malinka. 

     Majitel fenky, si pro další chov a práci v  nechal doma pejska Douglese a my jsme po dlouhém rozhodování , zvolili fenku Dream Daisy.

    Dante odjel s prima rodinkou ke Kolínu a z nového domova posílají krásné zprávy a fotky. Myslím, že budou všichni spokojení.

    Duffinku máme sotva půl hodinky jízdy autem daleko nebo spíš blízko. Dělá společnost mladé slečně a  bude parťákem na výcvik i naší Daisince. Co všechno spolu zvládneme, to se ještě uvidí!