ROK 2018 utekl

23/07/2019 14:00

Během minulého roku nás potkalo více změn. Atta se po zánětu dělohy s následnou kastrací  stala seniorkou našeho teamu a užívá si té role dokonale. Hony má jako relax, kam nemusí a nechce , pošle mladší :) . Zack jako mladší sice do podzimku vyháněl a nosil všechno co našel , Bohužel jeho výborný nos  skončil na zadržení prasete divokého, po kterém  bylo vystřeleno a střela prošla až do psova nosového centra. Zack zůstal bez čichu, ale živý a veselý . Jeho lovecká vášeň končí u zvěře dohledané pohledem, náhodou , ale i tak je to náš velký rezavý miláček.  V souvislosti s těmito událostmi přibyla do smečky Zackova dcera Next Dream Kelečský poklad, která je  dcerou Pricness Kelečský poklad . 

U westíků se seniorského věku 8 let dožil Alička , Alannis of Moondaisy Star. Bude to za měsíc rok, co jí parťačku dělá  Jackie Star West.

Toto jsou  novinky  minulého  roku , které jsme nějak nestíhal zveřejnovat . Ale  volný čas spolykala štěňátka, hony, lovy a marodi... dnes už jsou všichni ok a v plné síle a my začínáme cvičit a vlastně jedeme od začátku.

Máme  však i čerstvé novinky.  Jogoška DOna z Holubče přivedla na svět svá druhá štěňátka. Vrh B je jako přes kopírák s prvním vrhem. Jediným rozdílem je otec vrhu . Amir z Čekačky. Vrh je narozen 10,7,2019, k odběru  po 5.9.2019 a máme 3+3 štěňátka.