Westíci na výstavě

10/05/2016 07:38

7.5.2016 Hlučín

Na výstavu do Hlučína jsme odjeli už v pátek. Dámská osádka z jihu vyrazila s předstihem na domluvenou úpravu a předchystání Amálky.. Amanda od Hošťálky.. od paní Moniky Střítecké. Nových rad a pomoci si moc vážíme a to nejen u Amálky, ale také u Arnyho, kterému pomáhá už rok a jeho kvalita srsti, výstavní chování...vedou k úspěchům nejhezčím.

V posledních měsících se Arny předvedl na výstavách a získal ocenění CAC,r.Cacib a v sobotu na klubové výstavě V1 ..spnil tak sen majitelky Hanky a také všechny podmínky pro udělení chovnosti.Amálka a její téměř premiéra na výstavě (byla ve tř. štěňat VN) vypadala z počátku tak trochu blědě,  ale šikovné ruce p. Moniky velmi pomohly a fenka po výstavní úpravě a předvedení vapadala úžasně. Bohužel pro chybějící zuby 4xP1,2xP4,1xP3 byla hodnocena pouze D. Protože tohle množství  chybějících zubů u westíka není tak ojedinělé , jsou krásní chovní jedinci a větší bezzubky.. tento výsledek nás neodradí a znovu se ukážeme...

Den u Hlučínského jezera byl překrásný, společnost bezkonkurenční, nálada suprová.....příjemná a klidná atmosféra pro spoustu milých setkání..Jsme rády, že jsme tam jely.