červen - srpen

05.08.2014 17:09

Sezóna v plném proudu, spousta kynologických i společenských akcí.. to všechno nám trošinku zbržďuje aktualizace našich stránek. Týden po tom, co se na našem dvorku zabydlel Zak, se stala novou členkou jagoška Dona z Holubče.

                                                             

Koncem června se v honitbě MS Ježov uskutečnil výcvikový týden zakončený OVVR, SZVP a PZ. S organizací se skvěle poprala Soňa Sehnalíková ,spolu s výcvikářkou Lenkou Pokornou, umožnila všem zúčastněným, vyzkoušet si terény , doladit disciplíny a složit vybrané zkoušky. Táborníci vytvořili báječnou atmosféru , která všem potvrdila, že ten "blázinec" stál za to. Všem, kteří si splnili zadaný cíl... blahopřeji a děkuji za společnost a spoustu nových zkušeností.

Na OVVR v Ježově nastoupila i fenka našeho A vrhu, Ashley s Petrem.  S nějakou tou chybkou úspěšně v I.c složila . Zkušenosti, které pobytem ve smečce nabyla fenka i majitel jsou pro ně důležité a motivující. Tato fenka má super nos, který úspěšně zkoušela na dohledávce srnce. Dohledala a co potěší, u kusu hlásila. Doufám, že složí další zkoušky a bude lovecky upotřebitelná.   

                                                                                                                                                                                                                    

                                                          

Toho, že v Ježově máme SZVP i PZ využila i Angie s Davidem . Vodní práce začala Angie krásnou prací v rákosí. Tato madá fenka je velmi chuťová, miluje vodu a ráda aportuje. No její svéhlavost chce důslednou ruku a trénink. Fenka dokončila v III.c....ach ta poslušnost...:) . Na nedělních PZ  předvedla pěknou práci na vlečkách a slídění .. ovšem jakmile se objeví voda. mysl vypíná a blbne.... no PZ v II.ceně a doufám, že si reputaci brzy napraví. Gratuluji jim a čekám, že se do toho obují ....

                                

Víken pro náš odchov skončil výborně. Kluci jsou začátečníci a my jsme spokojení, protože chuť pracovat fenky mají a majitelé se určitě budou dále zdokonalovat.

Stejný víkend složila LZ na OMS Třebíč i Arna od Hošťálky. Na barvě šla jako oznamovač. Bez chybičky složila zkoušky v I.ceně a získala loveckou upotřebitelnost.. Zkušený vůdce a majitel p. Oldřich Blecha. Gratulujeme a děkujeme....

Abigail.. naše Meginka, která našla útočiště v Bratislavě u policie SK.... úspěšně cvičí a  označuje svou první návikovou látku.... držíme pěsti..

Červencové setkání na Vysočině byl skvělý nápad. Potkali jsme se znovu s kamarády , ze zkoušek a výstav. Taková setkání jsou skvělá, protože tady je vždy všechno v klídku a pohodě. Je čas na povídání , pohárek a štamprlíka...pocvičí se a najde spoustu nových fíglů  a rad. No a nemluvím o nových lidech, které přivedou staří známí... Prostě super akce...