Co je nového ?

24.04.2017 13:15

Během posledních měsíců v naší CHS zavládl běžný klid. Skončily hony, natláčky, zkoušky. Všechna štěňátka u nás v roce 2016 narozená mají své rodiny. S velkou většinou všech odchovů jsme v kontaktu, radujeme se ze zpráv .. fotografií, pomáháme najít cestu, pokud nastanou problémy, což je v životě běžné.

Cíle pro rok 2017 jsou  nastaveny a chodníčky k nim pomalu prošlapávány. Dlouhodobě trénujeme se Zackem, který v dubnu oslavil 3. narozeniny , jeho výkony jsou stabilní, pes je vyrovnaný a velmi natěšený na jakoukoliv práci.  Sezonu lovů a honů Zack předvedl vyrovnané výkony, věříme, že i na zkouškách, které letos plánujeme , ostudu  neudělá ( pokud ji neudělám já). Atta letos slaví své 7. narozeniny . Na podzim/zimu 2017 plánujeme její krytí , vrh D... ze kterého bychom rádi vybrali její pokračovatelku pro naši CHS.

Vrh D očekáváme i u WESTÍKŮ  ze spojení Amanda (Amálka ) od Hošťálky  X Atom Ketty ´s White Luck, březost  je aktuálně potvrzena, štěňátka by se měla narodit koncem KVĚTNA 2017. Štěňátka budou odchována v rodině majitelů fenky, s naší pomocí a veškerým chovatelským servisem naší CHS.

Pro doplnění informací o štěňátcích z naší CHS je třeba dodat, že vrh A plánujeme u fenky Jagdteriera Donky z Holubče X Axel z Rovenské Nor Manie... oba chovní jedinci MSKCHJGT...   datum narození  červen 2017.

Letos  pořádáme zkoušky LU  pro retrievery v měsíci červnu.  Jedná se o zkoušky klubové se zadáním titulů CACT a získání lovecké upotřebitelnosti.  Více informací na klubových stránkách RKCZ.

Neustále jsme k dispozici všem našim příznivcům na stránkách fb, telefonu nebo emailu nebo osobně u nás nebo kyn. akcích..

Tak ať se nám všem daří... ahoj Jana