Co nového

25.04.2016 21:56

    Když skončí období honů, natláček   zkoušek, zdá se, že nastal čas odpočinku.  Své zážitky a zkušenosti si v teple domova znovu necháváme projít hlavou, plánujeme a chystáme se na další sezónu. Spolu se stejně postiženými kamarády vymýšlíme taktiku, jak vyzrát na naše nápadité čtyřnohé kamarády.

        S rostoucím počtem odchovů, které zůstávají v  kontaktu, sdílíme radosti, úspěchy, snažíme se být nápomocni v starostech, výcviku i výchově a maximálně je podpořit. Všechno se snažíme dělat co nejlépe, neustále…takže čas nám utíká rychle…

        V této  zdánlivé nečinnosti, uběhlo první čtvrtletí tohoto roku, kalendář se zaplňuje akcemi, na které letos chystáme, především se  Zackem  a těšíme se na staré i nové kamarády.

    NOVINKAMI můžeme nazvat výsledky, ke kterým se naši pejsci dopracovali už minulý rok, ale písemně a oficiálně jsme to dali do pořádku až nyní.

    Zodiac Silver Boy Kelečský poklad se stal CHOVNÝM PSEM, po vyhodnocení výsledků kyčelních a loketních kloubů s výsledkem 0/0  a A/A, na výstavách získal nějaké ty CACJ, CAC, BOJ. Na zkouškách s LU, PZ I.c  CACT , také II.c…. a jeho genetické testy po rodičích PRA prdc clear, doplnily testy DM a EIC s výsledkem Negativní…..  Splnil všechny podmínky pro chovnost, která mu byla potvrzena v RK a oficiálně zapsána do PP.

    Angiee od Hošťálky… splnila všechny podmínky chovnosti v předešlých letech… v minulém roce si na výstavách doplnila titul šampiona České republiky a získáním CAC, r. CACIB na MVP Nitra 2. 4. 2016 také Slovenského šampiona krásy. Tato fenka našeho vrhu je uznána CHOVNOU FENOU u RK.  Jako spolumajitelé této fenky, budeme pomáhat s jejím plánovaným prvním vrhem, který bude odchován pod jménem naší CHS a řádným dohledem naší rodiny.