Naši kluci B... od Hošťálky.... hledají své rodiny

18.11.2015 16:56

    Kluci mají 8. týdnů, jsou řádně odčervení, očkovaní prvnívakcinou. Mají své čipy a petpasy, tentokrát dorazily i PP v řádné době. Kluci jsou celodenně ve venkovním chráněném výběhu. Jejich kožíšky jsou kvalitně připraveny na chladné počasí. Krmíme granulkami , před každým krmením jsou  venčení a voděni na pomalu prodlužující se procházky až za hranici zahrady. Všichni rádi poznávají nový kus světa a krásně reagují na naše hlasy.  S každým novým dnem, objevujeme na našich malých nadějích nové a nové vlastnosti.. podle kterých jsme schopni poradit s výběrem ideálního parťáka pro zájemce o toto skvělé plemeno.

Boss of Boys od Hošťálky

Kluk narozený jako první , dostal zelenou stužku.  Byl  a stále je ..ze všech jen okem viditelně největší, nej chlupatější, nej zvědavější...  nejdřív zbaští svoji misku,aby obešel ty ostatních. Nebojí se toulat sám po zahradě a dost často jej hledáme na jeho oblíbeném místě v keříčku...:). Krásný typový pejsek, plný kuráže a zdravého štěněcího sebevědomí.  Bosík je hodně kontaktní pejsek, rád si přijde pro mlsotu a pohlazení.

Brilliant of Boys od Hošťálky -  Bily

Druhé štěňátko , s modrou stužkou, malou náprsenkou a doposud nejtmavější kluk našeho  B vrhu. Má krátkou srst a hodně tmavý pigment.  Celkově moc hezký pejsek , krásné kostry a výrazu.  Má rád společnost ostatních brášků , není aktérem štěněcích hrátek, spíše pozorovatelem. Je klidnější povahy,  nenápadný. Do nových situací nejde bezmyšlenkovitě,  více přemýšlí.

Buzzy of Boys od Hošťálky

Tento náš klučík ani rozlišovák nepotřeboval, narodil se třetí a velmi rychle po Bildovi  byl  se svou váhou 360 g nejmenším pejskem. Má velmi  milý výraz. Krásně nasazená  ouška a je velmi mazlivý.  Já tvrdím, že jsou s Billdou dvojčata. Větší bráchové ho pořád pokouší, ale on se nedá. Je  zvídavý a často mizí v hustých keříčcích a prozkoumává různá zákoutí.Jako první se skamarádil s naší jagoškou a je jejím vyhledávaným oblíbencem.  Je nejhlasitější stěně smečky a rád na sebe štěkotem upozorňuje. Na toulkách  po blízkém okolí je nadšeným průzkumníkem.  S chlupatým aportem má největší výdrž jej lovit a tahat...

BodyGuard of Boys od Hošťálky  Bady, Gardík...

Nevěřila jsem, že i čtvrtý potomek naší Atty je kluk. Byl a dostal fialovou. Bady je momentálně nejomazlenějším miláčkem. Je krásné hnědé barvy, milého výrazu, dostatečně zvídavý ,krásně postavený pejsek. Dostatečně sebevědomí , krásně reaguje na člověčí rodinku . Badík je velmi rychlý kluk, je všude a nemá s ničím problém.