Odchody

09.10.2013 19:53

Po poslední aktualizaci našich stránek se  naše tempo ještě zvýšilo. Štěňátka si užívala spoustu návštěv. Ruce na mazlení a kousání byly velmi žádané. V osmém týdnu věku jako první odjela slečna česepíková.. Aira. Domov našla vedle Goldenky u Přerova.

Hned další dny se rozutíkali westíci. Jako první , brzy ráno odjel Addie. Bude se snažit zaplnit prázdné místo po svém předchůdci nedaleko Kyjova. V ten samý den odcestovala i Amanda, do Prostějova. Amalley, která zůstává u naší kamarádky, si děti odnesly jen pár domovních čísel od nás. Odchod tří štěňat najednou, byl již znatelnou úlevou při starostech o drobotinu.

 Další den se vydal na cestu do Ostravy i Arny.  Doma zůstal Albert, Bertíček, který měl plánovaný odjezd v září.. páníčci ho navštěvovali a moc se na něj těšili. V Brně mu přichystali teploučký pelíšek.

Do nového domova se vydala i štěňata česepíků. Axl  bude loveckým pomocníkem v lesích Žebětína. Ashlay, fialová dračice, zůstává v rodině, švagr myslivec, neodolal temperamentu fenky, takže ji odvezl přes dvě honitby. Náš pohodář Aston, Toníček se stal miláčkem rodiny v Hodoníně a řádně se učí ve psí školce.  Náš modrý… první pes vrhu Argo, má před sebou loveckou budoucnost v Jalubí. Ve zkušených rukou myslivce, se stane určitě výborným loveckým psem. Fenka Angie zůstává v MS Ježov. Pro radu a pomazlení k nám i mamině Attě zajde kdykoliv má chuť.  Abigail, velmi mazlivá a jemná fenka našla společnost u hodné paní v Hodoníně. Tam dělá společnost labradorce  Sáře .

 O poslední fenku, kterou jsme si chtěli nechat, projevil zájem zkušený myslivec, kynolog. Rozhodnutí bylo váhavé, ale Arnoštka odcestovala do Třebíče, kde se bude mít určitě dobře.. jak naznačují první zprávy, nesla to lépe než my J.

Atien, pes s bílou náprsenkou a jeden z dua černý , zelený.. Svou rodinu našel na Slovensku, jezdí výtahem, běhá schody, prohání kočku.. a to všechno zatím po bytě. Ale brzy ho čeká stěhování do rodinného domku se zahradou, ale zkušenost s městem se mu bude určitě hodit.

Do počtu nám chybí černý pes, sedmička ve vrhu a ten, který nás pozlobil u porodu Angry, náš Geroušek, taky Angrešt nebo lesní plody… Do Polska odjíždí 18.10. Určitě u nás nezahálí. Naučil se chodit na vodítku, jezdit autem, výstřely zvládá na jedničku. Voda je jeho druhou vášní… hned po jídle. Chuť k aportu a voňavá stopa zvěře je pro něj velmi lákavá. Všechno toto bude určitě využito , pán je vášnivý lovec, takže i tento krásný, chuťový pes, určitě našel ideální rodinu.

Sevřené srdíčka, zamáčklé slzičky , spoustu otázek a myšlenek v hlavě. Spokojené rodiny a spokojené životy pro naše Áčka. To jen krátce , pro naše štěňata…